Branches

Energy Department is het grootste zakelijk energiecollectief van Nederland. Dat betekent dat wij groot inkopen, waardoor we altijd een zeer scherp energietarief hanteren. Wij gaan echter een stap verder. Door onze sterke marktpositie zijn wij in alle branches sterk vertegenwoordigd. Hierdoor weten wij dat er per branche grote verschillen zijn in onder andere wetgeving, apparatuur en besparingsmogelijkheden.

Persoonlijk adviseur per branche

Energy Department heeft in iedere branche een persoonlijk adviseur met ruime ervaring binnen de branche. Onze adviseur helpt u de energietarieven te verlagen én ondersteunt u bij het verlagen van het energieverbruik. Bent u benieuwd wat wij voor uw branche kunnen betekenen? Op onderstaande pagina's vind u meer informatie per branche. Staat uw branche er niet bij? Geen probleem. Door onze ruime ervaring kunnen wij in iedere branche specifieke adviezen geven om uw energiekosten te verlagen. Neemt u contact via het formulier.

Besparen in uw branche

Onze experts zijn actief in vrijwel alle branches. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden in uw branche.Energy Department 8.525 10 40