Energiecollectief Bouw & Vastgoed

Energiebesparing is een enorme kans in de bouw & vastgoedsector. Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland, sprak zich er al over uit. Woningen en gebouwen worden niet vanzelf energiezuinig, daarvoor is hulp nodig.

Duurzaam verkoopt

Duurzame huizen besparen energie, dat maakt ze op de lange termijn goedkoper voor de koper. Steeds meer mensen zijn zich daarvan bewust. Bij een verkoop is het sinds 1 januari 2015 zelfs verplicht om een definitief energielabel te vermelden. Onze persoonlijke adviseurs staan dagelijks voor u klaar om u te adviseren over duurzaam vastgoed. Daarnaast kunt u deelnemen aan het energiecollectief voor Bouw en Vastgoed. Wij bieden als grootste, zakelijke energiecollectief van Nederland altijd een zeer scherp energietarief. We bundelen alle bedrijven uit de bouw en vastgoedsector samen in één collectief. Hierdoor wordt de energie op een efficiënte manier ingekocht.

Vrijblijvend aanbod

U kunt zich geheel vrijblijvend inschrijven voor het Energiecollectief Bouw & Vastgoed. Wij nemen u dan mee in de onderhandelingen met de energieleverancier en u krijgt van ons een vrijblijvend aanbod. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijke adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40