Energiecollectief Dienstverlening

Energy Department is al jaren het grootste, zakelijke energiecollectief. Door gezamenlijk in te kopen bieden we zeer scherpe energietarieven. Wij gaan echter verder. Onze persoonlijk adviseur ondersteunt u namelijk ook bij het verminderen van het energieverbruik. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Bespaartips van uw persoonlijke adviseur

De meeste dienstverlenende bedrijven hebben veel apparatuur. Door kleine, doeltreffende investeringen bespaart u in veel gevallen al aanzienlijk op uw verbruik. Een van de meest simpele manier is het vervangen van de verlichting. Door ouderwetse TL-verlichting te vervangen door LED TL-buizen reduceert u uw energieverbruik. Een andere eenvoudige besparing is het gebruiken van schakelklokken op apparaten als printers en koffieautomaten. Onze adviseurs hebben specifieke kennis in de zakelijke dienstverlenende branche. Daardoor geven zij u advies op maat. Samen met een persoonlijke adviseur bespreekt u de mogelijkheden binnen uw filiaal. In enkele sub-branches zijn wij zo sterk aanwezig dat er een speciaal energiecollectief voor is opgericht. In de branche dienstverlening geldt dit voor wasserijen.

Vrijblijvend deelnemen

U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor het Energiecollectief Dienstverlening. Wij nemen u dan mee in de onderhandelingen met de energieleverancier en u krijgt van ons een vrijblijvend aanbod. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijk adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40