Energiecollectief Groothandel

Als groothandelaar let u op uw kosten. Elke euro kunt u maar één keer uitgeven, daarom moet u slim inkopen. Bij Energy Department snappen we dit al geen ander. Elke maand organiseren wij daarom een energiecollectief voor groothandels, zo kunt u uw energie slim inkopen. Een lager energietarief en betere voorwaarden.

Energiezuinigheid maakt het verschil

Een inkoopvoordeel is belangrijk, maar efficiënt omgaan met de middelen scheelt ook flink in de kosten. Dat is bij energie exact hetzelfde. Onze persoonlijke adviseurs ondersteunen u graag bij het doorvoeren van energiebesparende maatregelen. Op die manier daalt uw energieverbruik én betaalt u een lager energietarief. Dat is dubbel voordeel.

Energiecollectief Groothandel

U kunt gratis en vrijblijvend deelnemen aan het energiecollectief voor de branche Groothandel. U wordt door ons meegenomen in het collectief. Wij onderhandelen met alle A-energieleveranciers en doen u het beste aanbod. Indien u akkoord gaat, regelen wij de overstap.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40