Energiecollectief Horeca & Recreatie

Horecaondernemers zijn altijd bezig en houden niet van gedoe. Snelle besparingen, eenvoudige aanpassingen en direct duidelijkheid. Speciaal daarvoor is het Horeca & Recreatie Energiecollectief opgezet. Met duizenden leden kopen wij energie collectief in, waardoor we in de meeste gevallen tussen 10% en 25% weten te besparen en betere contractvoorwaarden regelen. Dat is echter niet alles.

Bezuinigen én besparen

Energy Department gaat een stap verder. Speciaal voor de horecaondernemer geven wij advies over eenvoudig te installeren, energiebesparende producten. Onze experts selecteerden producten die specifiek voor de horeca flinke bezuinigingen opleveren en makkelijk te installeren zijn.

Verlichting speelt bijvoorbeeld een grote rol in de horeca. Dit betekent hoge kosten op de energierekening. Keukens worden vaak nog verlicht met conventionele TL-buizen. De nieuwe LED TL-buizen zijn tot 60% zuiniger in het verbruik én ze gaan langer mee. Naast verlichting vervangen kunt u ook tijdschakelaars en bewegingsmelders plaatsen in ruimtes waar niet de hele dag verlichting nodig is. Een goed voorbeeld zijn sleutelkaarten voor hotelkamers die bij het verlaten van de kamer de verlichting automatisch uitschakelen.

Persoonlijk advies

Uw persoonlijk adviseur kijkt samen met u naar mogelijke energiebesparing. U heeft een aanspreekpunt, waardoor u altijd weet met wie u te maken heeft. Zo heeft u direct een partner voor al uw energievraagstukken.

Sub-branches

Als grootste, zakelijke energiecollectief zijn we in vrijwel alle branches vertegenwoordigd. In sommige sub-branches zijn we echter zo veelvuldig aanwezig, dat we speciale energiecollectieven hebben opgezet. Zo kunnen we de voorwaarden nog beter laten aansluiten bij de wensen. Binnen de branche Horeca & Recreatie hebben we speciale energiecollectieven voor:

Vrijblijvend aanvragen

Het meedoen aan het energiecollectief is geheel gratis en vrijblijvend. Wij nemen u mee in de onderhandelingen met de energieleveranciers, waarna u een vrijblijvend aanbod krijgt. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijk adviseur.

Besparen in uw branche

Onze experts zijn actief in vrijwel alle branches. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden in uw branche.Energy Department 8.525 10 40