Energiecollectief ICT

ICT zonder energie bestaat niet. Hoge energiekosten in kantoorpanden, enorme datacentra en veel technologische gadgets. Het is een branche die ongelooflijk veel energie gebruikt. Een groot verbruik betekent kansen op grote besparingen. Door de vraag te bundelen in ons energiecollectief kan er een zeer scherp energietarief worden gekregen. Bovendien ondersteunen onze persoonlijke adviseurs bij verdere energie besparingen.

Duurzaamheid loont

Hoewel de ICT zorgt voor veel besparingen in andere sectoren, kan er in de ICT-sector zelf nog veel verbeteren. LED-lampen en een goede isolatie van uw pand kunnen een enorme stap zijn naar het verduurzamen van uw bedrijf. Daarnaast produceren servers enorm veel restwarmte. Volgens het Ministerie van Economische Zaken wordt 35% van het totale energieverbruik aan koelingen besteedt. Door op een energiezuinige manier de servers te koelen met buitenlucht kan dit verbruik aanzienlijk verminderd worden. Ook kunt u de restwarmte die in serverruimtes geproduceerd wordt hergebruiken om bijvoorbeeld uw kantoor te verwarmen. Dit scheelt enorm op uw energienota. Onze adviseurs staan voor u klaar om alle opties met u door te nemen. Door ruime ervaring in de ICT-sector en expertise op het gebied van energie helpen ze u bij het doorvoeren van haalbare, energiebezuinigende maatregelen.

Vrijblijvend aanbod

Door deelname aan het Energiecollectief voor ICT kunt u tot 25% op uw energietarief. Deelname is gratis en vrijblijvend. Wij nemen u mee in de onderhandelingen met de energieleveranciers, waarna u een vrijblijvend aanbod krijgt. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijke adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40