Energiecollectief Industrie

Ruim 60 procent van het totale energieverbruik wordt in de industriesector verbruikt. Dat meldt Planbureau voor de Leefomgeving. Het is een van de redenen dat de regering stimuleert om in deze branche te zoeken naar energiebesparende maatregelen. Bedrijven kunnen daardoor zowel financieel als op het gebied van duurzaamheid de aankomende jaren grote stappen zetten. Energy Department ondersteunt daarin graag.

Persoonlijke adviseur

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft voor meerdere bedrijfstakken plannen ontwikkeld met verschillende maatregelen voor energiebesparing. Energiezuinig koelen, energiezuinige verlichting, het installeren van een hoog rendementsketel en de warmte die vrijkomt gebruiken als verwarming. Het zijn slechts enkele voorbeelden van die mogelijkheden om het energieverbruik te reduceren. Op welke manier kunt u de kosten verlagen én verduurzamen? Onze persoonlijke adviseur kijkt graag met u mee. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers of meld u aan voor het collectief, dan nemen wij contact met u op.

Samen besparen

Als grootste, zakelijke energiecollectief hebben wij een groot inkoopvoordeel. Daarvan profiteert u ook. Meldt u nu gratis en vrijblijvend aan voor het Energiecollectief Industrie en u wordt meegenomen in onze onderhandelingen. Na uw inschrijving op het collectief krijgt u een vrijblijvend aanbod. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap.

Energy Department 8.525 10 40