Energiecollectief Land- Tuinbouw & Visserij

In de landbouw, de tuinbouw en de visserij kan men het zich niet permitteren om een dag zonder stroom te zitten. Het is een van de meest complexe, groot verbruikende branches. Wij helpen u graag de energiekosten te verlagen. Enerzijds door de vraag van duizenden bedrijven te bundelen, waardoor wij een groot inkoopvoordeel behalen. Anderzijds denken onze specialisten met u mee over innovatieve manieren om het energieverbruik te verminderen.

Energie besparen en een lagere prijs

Energie besparen is zowel financieel als duurzaam aantrekkelijk. Eenvoudige besparingen zijn het vervangen van TL-buizen door LED TL buizen, zonnepanelen voor de stallen en intelligente stekkers. Complexere opties om energie te besparen kan onder andere door de inzet van aardgasmotoren, hergebruik van CO2 uit uitlaatgassen en het gebruik van restwarmte. Voor sommige duurzame oplossingen zijn er bovendien subsidies beschikbaar. Wilt u daar meer over weten? Onze adviseurs geven u graag passende tips en adviezen over energiebesparing en een duurzaam beleid.

Vrijblijvend aanvragen

Energy Department is het grootste, zakelijke energiecollectief. Wij bundelen de vraag van duizenden bedrijven, waardoor wij een groot inkoopvoordeel hebben. Daar profiteert iedereen van. Bij ons bent u verzekerd van een zeer scherp tarief én ondersteuning bij energiebesparende maatregelen. Inschrijven voor het energiecollectief Land- Tuinbouw en Visserij is vrijblijvend en gratis. Wij nemen u mee in de onderhandelingen met de energieleveranciers, waarna u een vrijblijvend aanbod krijgt. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijke adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40