Energiecollectief Retail

Retailers bestaan er in alle maten. Van kleine sigarenboeren tot grote winkelketens, allemaal vallen ze in dezelfde branche. Verschillend in uitstraling, maar één ding hebben ze gemeen: energiekosten maken een groot deel uit van de maandelijkse lasten. Met het energiecollectief Retail bundelen wij de vraag, waardoor we een scherper energietarief kunnen aanbieden. Besparingen lopen op tot liefst 25%.

Voordelig inkopen

Verlichting, computers en het verwarmen van het pand. In de retail wordt de nodige energie verbruikt. Als grootste zakelijke energiecollectief bundelen wij de vraag van duizenden bedrijven. Dat levert een groot inkoopvoordeel op, waarvan iedereen meeprofiteert. Een lager energietarief is echter niet de enige manier om de energiekosten te verlagen. Wij ondersteunen u ook bij het verlagen van uw energieverbruik. In veel gevallen kan met enkele aanpassingen het energieverbruik worden verminderd. Samen met uw persoonlijk adviseur bespreekt u mogelijkheden om het energieverbruik te verminderen.

Sub-branches

Als grootste, zakelijke energiecollectief zijn we in vrijwel alle branches vertegenwoordigd. In sommige sub-branches zijn we echter zo veelvuldig aanwezig, dat we speciale energiecollectieven hebben opgezet. Zo kunnen we de voorwaarden nog beter laten aansluiten bij de wensen. Binnen de branche Retail hebben we speciale energiecollectieven voor:

Energiecollectief Retail

Het meedoen aan het energiecollectief voor Retail is geheel gratis en vrijblijvend. Wij nemen u mee in de onderhandelingen met de energieleveranciers, waarna u een vrijblijvend aanbod krijgt. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijk adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40