Energiecollectief Zorg

Elke euro die niet aan energie wordt besteed, kan binnen een zorginstelling aan andere zaken worden uitgegeven. Uit onderzoek van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland blijkt dat met eenvoudige maatregelen al snel 15% op het energieverbruik bespaard kan worden. Door deel te nemen aan het energiecollectief voor de zorg kunt u bovendien ook flink besparen op uw energietarief.

Wetgeving

Energy Department is het grootste zakelijke energiecollectief van Nederland. Dat betekent dat wij de vraag van duizenden bedrijven bundelen, zodat we een groot inkoopvoordeel behalen. Daar profiteert iedereen van. We gaan echter een stap verder. Energiebesparing in de zorg kan financieel grote voordelen opleveren. Volgens Het FMM kan er ongeveer 100 miljoen euro bespaard worden in de sector. Zorginstellingen worden door de overheid verplicht gesteld om energie te besparen. Per zorgsector zijn er maatregelen vastgelegd waaraan u moet voldoen. Onze ervaren medewerkers kennen deze maatregelen. Zij voorzien u graag van advies op maat zodat ook uw instelling kan voldoen aan de vastgelegde maatregelen.

Overstappen is gratis

Meedoen aan het Energiecollectief Zorg is geheel gratis en vrijblijvend. Wij nemen u mee in de onderhandelingen met de energieleveranciers, waarna u een vrijblijvend aanbod krijgt. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijk adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40