Energiecollectief Bakkerijen

Geen rijzende energieprijzen bij de bakkerijen. Dat is ons doel. Enerzijds doen we dat door goedkoop energie in te kopen, anderzijds ondersteunen wij bakkerijen in hun doel het energieverbruik te verminderen. Efficiënter, duurzamer en toekomstbestendig. Wij helpen u graag op weg.

Energie reduceren en een goedkoper energietarief

Natuurlijk bieden wij als grootste, zakelijke energiecollectief een zeer scherp energietarief. Wij kopen immers groot in. Door onze ervaring in de bakkerijen branche gaan wij echter een stap verder. Met specifieke kennis ondersteunen wij bakkerijen bij het reduceren van het energieverbruik. Zo verbruikt u minder en zakt de energieprijs.

Persoonlijk adviseur

Onze persoonlijk adviseur bekijkt graag samen met u de mogelijkheden om  de energiekosten te verlagen. Zaken als minimale vries- en koelcapaciteit, efficiëntere rijskasten en de mogelijkheden voor natuurlijk licht zijn enkele voorbeelden van energiebesparende maatregelen. Maar ook het voorspellen van verkoop en slimmer inkopen van ingrediënten zijn zaken waardoor u energie kunt besparen.

Vrijblijvend aanbod

Het meedoen aan het energiecollectief voor Bakkerijen is geheel gratis en vrijblijvend. Wij nemen u mee in de onderhandelingen met de energieleveranciers, waarna u een vrijblijvend aanbod krijgt. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijk adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40