Energiecollectief Boekenwinkels

Boekenwinkels hebben het de laatste jaren niet makkelijk. Tussen 2012 en 2015 sloot liefst 20% zijn deuren en er zijn Nederland momenteel nog ongeveer 800 boekenwinkels open. Zonde, want vrijwel iedereen kan genieten van het magische gevoel van een boekenwinkel. Door slimmer energie in te kopen en het gebruik te verminderen kan de energierekening in ieder geval omlaag. Dat zou zomaar doorslaggevend kunnen zijn.

Eenvoudig besparen op energie  

Als grootste zakelijke energiecollectie kopen wij de energie groot in. Dat levert flinke voordelen op, waardoor we een scherp energietarief hanteren. Energy Department gaat echter verder. Met onze ruime ervaring in de branche en specifieke kennis ondersteunen we ondernemers bij het verduurzamen. Samen met uw persoonlijk adviseur bekijkt u mogelijke opties om het energieverbruik te verlagen. Zaken als lichtschakelaars, automatische deuren, isolatie en slimme meters komen allemaal aan bod. Met de juiste inzichten kunt u jaarlijks uw energieverbruik flink verminderen. Dat is eenvoudig verdiend. Doordat u ook nog een lager energietarief betaalt, bespaart u dubbelop.

Vrijblijvend aanbod

U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor het Energiecollectief Boekenwinkels. Wij nemen u dan mee in de onderhandelingen met de energieleverancier en u krijgt van ons een vrijblijvend aanbod. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijk adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40