Energiecollectief Cafetaria

De horeca staat bekend om zijn hoge energieverbruik. Volgens het CBS wordt er gemiddeld 10% uitgegeven aan energiekosten. Dat moet anders kunnen. Wij ondersteunen u bij het besparen op het energietarief en het verminderen van het verbruik. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Goedkoper energietarief

Energy Department is het grootste, zakelijke energiecollectief van Nederland. We bundelen de vraag van alle cafetaria in een speciaal energiecollectief, waardoor de energie groot wordt ingekocht. Dat inkoopvoordeel kan tot 25% schelen op uw energiekosten.

Advies op maat

Naast een lager energietarief krijgt u bij Energy Department een persoonlijk adviseur die samen met u kijkt naar energiebesparende oplossingen voor uw bedrijf. LED-verlichting, een bewegingsmelder in ruimtes waar beperkte verlichting nodig is of het afdekken van koel- en vriesmeubelen zijn enkele voorbeelden die u kunnen helpen het energieverbruik te reduceren.

Vrijblijvend aanbod

U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor het Energiecollectief voor cafetaria. Wij nemen u dan mee in de onderhandelingen met de energieleverancier en u krijgt van ons een vrijblijvend aanbod. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijk adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40