Energiecollectief Sauna’s

Veel mensen hechten grote waarde aan het ontstressen in de sauna. De verwarmde zwembaden en sauna’s zijn een weldaad voor lichaam en geest, maar niet voor de energierekening van sauna’s en wellnesscentra. Door constant alles te verwarmen schieten de energierekeningen omhoog.

Minder verbruiken én een lagere prijs

Energy Department biedt als grootste zakelijke energiecollectief een zeer scherp energietarief. We bundelen duizenden aanvragen van bedrijven, waardoor we een groot inkoopvoordeel hebben. Dat levert flinke voordelen op voor iedere klant. Dat is echter niet het enige voordeel. Door onze ruime ervaring in de branche ondersteunen wij wellnesscentra met het verminderen van het energieverbruik. Zonnecollectoren, zonneboilers, een waterpomp waarmee u warmte kunt aftappen van het grondwater of een helofytenfilter in uw buitenbad. Het zijn allemaal mogelijkheden om uw energieverbruik te verlagen. Energy Department biedt een persoonlijke adviseur die u adviseert over energiebesparende innovaties.

Vrijblijvend aanbod

Het meedoen aan het energiecollectief voor Sauna’s is geheel gratis en vrijblijvend. Wij nemen u mee in de onderhandelingen met de energieleveranciers, waarna u een vrijblijvend aanbod krijgt. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijk adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40