Energiecollectief Slijterijen

De wereld van slijterijen bestaat voor een derde uit ketens, zoals Gall & Gall en Mitra. Daarnaast is een op de vijf winkels aangesloten bij een in- en verkooporganisatie. Samen besparen lijkt het motto in deze branche. Daar horen de energiekosten natuurlijk ook bij.

Inkoopvoordeel

Energy Department biedt als grootste, zakelijke energiecollectief uiteraard een zeer scherp energietarief. Wij kopen energie groot in en berekenen het voordeel door aan de klant. Wij gaan echter verder. Met onze ruime ervaring in deze branche ondersteunen wij slijterijen in het reduceren van het energieverbruik. Zo gebruikt u minder energie en betaalt u een lager energietarief.

Persoonlijk adviseur

Efficiëntere koelingen, slimme tijdschakelaars, LED-verlichting, isolatie en promotionele displays. Het zijn allen mogelijke opties om het energieverbruik te verlagen. Samen met uw persoonlijk adviseur bespreekt u de mogelijkheden, zodat u precies weet waar winst valt te behalen.

Vrijblijvend aanbod

U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor het Energiecollectief Slijterijen. Wij nemen u dan mee in de onderhandelingen met de energieleverancier en u krijgt van ons een vrijblijvend aanbod. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijk adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.Energy Department 8.525 10 40