Energiecollectief Wasserijen

De energiekosten per filiaal in de branche wasserijen lopen sterk uit een. Dat komt gedeeltelijk door geavanceerde apparaten, aantal vierkante meters filiaal en de hoeveelheid werk. Echter, voor elk filiaal geldt dat bewustwording een zeer grote impact heeft op het energie verbruik. Met de juiste inzichten bespaart u eenvoudig op de energiekosten.

Minder verbruiken én een lagere prijs

De gemiddelde energiekosten in de wasserijen branche bedragen, volgens FirmFocus, 4,2% van de omzet. Dat kan al snel oplopen tot duizenden euro’s. Met onze ruime ervaring in de branche weten wij als geen ander op welke manieren u energie kunt besparen. Samen met uw persoonlijk adviseur zoekt u naar slimme oplossingen. In veel gevallen kan met enkele simpele aanpassingen de energie al flink worden verminderd, maar ook ondersteuning bij verduurzaming en innovatieve, energiebesparende productieprocessen zijn opties. Maak uw wasserij klaar voor de toekomst. Naast ondersteuning bij het reduceren van de energie, bieden wij als het zakelijk energiecollectief van Nederland altijd een zeer scherp energietarief. Wij bundelen de alle wasserijen in een speciaal energiecollectief, waardoor de energie op een efficiente manier kunnen inkopen.

Vrijblijvend aanbod

U kunt zich vrijblijvend inschrijven voor het Energiecollectief Wasserijen. Wij nemen u dan mee in de onderhandelingen met de energieleverancier en u krijgt van ons een vrijblijvend aanbod. Indien u akkoord gaat, verzorgt Energy Department de overstap en maakt u direct kennis met uw persoonlijk adviseur.

Simpel besparen

Minder verbruiken én een lagere energieprijs. Vraag een vrijblijvend aanbod aan en weet zeker dat u niet te veel betaalt.
London Dry Cleaning B.V.

“Inclusief de opzegvergoeding van de leverancier kwamen we toch nog op een besparing van ruim € 17.000,- Die staat straks mooi als winst op de balans.”

– Ed van den Corput

Energy Department 8.525 10 40