Grootverbruikers: houd uw energiekosten laag

Als grootverbruiker heeft de inkoopprijs van uw energie verstrekkende gevolgen voor uw winstmarge. Daarom helpt Energy Department grootverbruikers bij het minimaliseren van hun energiekosten.

Diensten voor grootverbruikers

Verbruikt uw bedrijf meer dan 250.000 kWh per jaar? Dan profiteert u bij Energy Department van onze gespecialiseerde diensten voor grootverbruikers. Wij bieden verschillende dienstenpakketten waarmee u kosten kunt besparen: de Energyscan en de Greenscan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor consultancy op maat.

Inventariseer uw verbruik en bespaar kosten

Onze dienstenpakketten zijn ontworpen om snel inzicht te geven in uw huidige situatie en uw besparingsmogelijkheden overzichtelijk in kaart te brengen. Energy Department evalueert uw facturen en contracten, biedt inkoopbegeleiding, en inventariseert de voordelen van groen energiegebruik voor uw bedrijf.

Bespaar kosten en tijd: outsource uw energievraagstukken

Heeft u de juiste expertise in huis om energievraagstukken efficiënt op te lossen? Energy Department ondersteunt uw bedrijf als externe afdeling. Wij zijn onafhankelijk, en bekijken objectief wat voor u het voordeligst is. Zo kunnen uw medewerkers zich concentreren op hun kerntaken en maakt u optimaal gebruik van uw energiecontracten.

Samen nóg voordeliger

Door onze energiecollectieven voor zakelijke ondernemers hebben wij een sterke onderhandelpositie in de markt verworven. Als grootverbruiker profiteert u daar natuurlijk ook van. Hierdoor zijn uw tarieven via Energy Department vaak lager dan de directe tarieven van de leverancier.

Factuurcontrole

Upload uw energiefactuur en u weet voor het einde van de volgende werkdag hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten.

Factuurcontrole

Greenscan: hoeveel kan ik besparen met duurzame energie?

Overstappen op groene energie? De Greenscan geeft u inzicht in wat het u oplevert. Wij berekenen uw huidige CO2-footprint en geven advies over hoe u deze kunt verkleinen.

Greenscan

Energyscan: complete ondersteuning

De Energyscan biedt u uitgebreide ondersteuning bij onder andere uw energie-inkoop, contractoptimalisatie en contractmonitoring. De Quickscan is standaard bij de Energyscan inbegrepen.

Energyscan

Ondersteuning op maat

Heeft u behoefte aan bredere ondersteuning op het gebied van energiecontracten of inkoop? Voor bedrijven met complexere vraagstukken biedt Energy Department consultancy op maat. En als u via ons een contract aangaat, krijgt u de Quickscan gratis.

Tevreden deelnemers

Hieronder ziet u een kleine greep uit tevreden deelnemers van eerdere collectieven.

Energy Department 8.525 10 40