Quickscan

Hoeveel kan ik via Energy Department besparen op zakelijke energie? En zijn mijn contractvoorwaarden wel up-to-date? Met de Quickscan weet u het.

De Quickscan van Energy Department neemt diverse onderdelen van uw energiemanagement onder de loep. Dat gaat heel eenvoudig: u hoeft alleen uw energiefactuur en -contract te uploaden. Wij laten u nog voor het einde van de volgende werkdag weten:

  • hoeveel u teveel betaalt voor uw energie
  • of uw facturen correct zijn
  • of er niet teveel energiebelasting wordt ingehouden
  • of uw contractvoorwaarden goed zijn afgestemd op uw huidige en toekomstige situatie

Nauwkeurige analyse van uw factuur

We analyseren nauwkeurig uw energieverbruik en -tarief. Ook controleren we uw factuur op administratieve onjuistheden. Vervolgens bekijken we welke aspecten we kunnen optimaliseren en welke kostenbesparingen daaruit voortvloeien.

Uw tarieven vergelijken met de markt

We vergelijken uw energietarieven met de huidige tarieven op de markt. Energy Department onderhoudt voortdurend contact met de energieleveranciers. Wij kunnen dan ook zeer snel inschatten of uw energietarieven naar beneden bijgesteld kunnen worden.

Evaluatie van uw contract

Uw contract wordt gescand op de voorwaarden die voor u van toepassing zijn. Denk aan voorwaarden en boeteclausules in verband met vastgelegde volumes en bandbreedtes. Wij nemen uw contract tot in het allerkleinste detail door en doen verbetersuggesties die u geld besparen of betere voorwaarden opleveren.

Een helder advies op maat

Op basis van uw facturen en contractvoorwaarden brengen wij een helder advies uit over uw energietarieven, de mogelijkheden om te besparen, uw huidige contract en de specifieke voorwaarden waar u rekening mee moet houden.

Wilt u een Quickscan aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Energy Department 8.525 10 40