Onze visie

Bij Energy Department vinden wij dat er in het bedrijfsleven flink bespaard kan worden op energie. Door samenwerking en kennisdeling kan er eenvoudig én veel bespaard worden. Zowel op het energietarief als het energieverbruik.

Als grootste, zakelijke energiecollectief van Nederland bundelen wij de koopkracht van duizenden ondernemers, zodat zij een sterkere onderhandelingspositie hebben. Dat scheelt aanzienlijk op het energietarief. Met onze ruime ervaring in vrijwel iedere branche én onze specifieke kennis op het gebied van energie ondersteunen we bedrijven daarnaast bij het doorvoeren van duurzame innovaties om het verbruik te verlagen.

Door pro-actief te handelen, praktische handvatten te bieden en de administratie te versimpelen kan er met weinig moeite vaak veel worden bespaard. Samen besparen we immers meer!

Onze missie

Wij helpen de zakelijke markt besparen op hun energierekening. Door koopkracht te bundelen in een energiecollectief helpen wij alle deelnemers aan een goedkoper energietarief. Daarnaast ondersteunen wij bij energiebesparende oplossingen en verduurzaming. 

Energy Department 8.525 10 40