Bij Energy Department werkt een hecht team van enthousiaste collega’s. Samen werken wij aan het verduurzamen van de zakelijke energiemarkt. Onze ervaren en gedreven energieconsultants helpen u graag om tegen de beste voorwaarden het goedkoopst mogelijke energietarief te realiseren.

Het Management

 

Raymond Dernier  

Algemeen Directeur

Als Algemeen Directeur van Energy Department is Raymond verantwoordelijk voor zowel de operationele als financiële leiding. Voordat hij werkzaam was voor Energy Department vervulde hij verschillende managementfuncties in de IT Business waaronder Verizon. Zijn ervaring in de (geliberaliseerde) telecom-markt op het gebied van inkoop en bemiddeling maakt hem een belangrijke schakel tussen klant en leveranciers. Met Energy Department wil Raymond andere bedrijven helpen besparen op de inkoop van energie en de Nederlandse energie markt helpen verduurzamen.

 

Jan Jaap van Willigenburg  

Operations Manager

Als operations manager is Jan Jaap is verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van de dagelijkse gang van zaken binnen Energy Department. Mede door zijn professionele inzet en ideeën op het gebied van procesverbeteringen heeft Energy Department de afgelopen jaar de enorme groei probleemloos doorgezet.

 

Ate Spiekhout  

Marketing Manager

Ate is verantwoordelijk voor de marketing binnen Energy Department. Zijn expertise op het gebied van data, marketing en innovatie heeft hij opgedaan bij verscheidene start-ups. Hiermee wilt hij het collectief van Energy Department nog verder versterken.

 

Rick Corten  

Sales Manager

Als Sales Manager is Rick’s team het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten in Nederland. Voordat Rick bij Energy Department werkzaam was werkte hij voor grote bedrijven in de energieindustrie en telecom. Met zijn jarenlange sales ervaring zorgt hij ervoor dat het Energy Department Collectief nog harder kan groeien.

 

Energy Department 8.525 10 40