Bij Energy Department werkt een hecht team van enthousiaste collega’s. Samen werken wij aan het verduurzamen van de zakelijke energiemarkt. Onze ervaren en gedreven energieconsultants helpen u graag om tegen de beste voorwaarden het goedkoopst mogelijke energietarief te realiseren.

Het Management

 

Raymond Dernier  

Algemeen Directeur

Als Algemeen Directeur van Energy Department is Raymond verantwoordelijk voor zowel de operationele als financiële leiding. Voordat hij werkzaam was voor Energy Department vervulde hij verschillende managementfuncties in de IT Business waaronder Verizon. Zijn ervaring in de (geliberaliseerde) telecom-markt op het gebied van inkoop en bemiddeling maakt hem een belangrijke schakel tussen klant en leveranciers. Met Energy Department wil Raymond andere bedrijven helpen besparen op de inkoop van energie en de Nederlandse energie markt helpen verduurzamen.

 

Jan Jaap van Willigenburg  

Financieel Manager

Jan Jaap is verantwoordelijk voor de financiële administratie, support en processen. Hij werkt al jaren bij Energy Department en mede door zijn procesverbeteringen heeft Energy Department de afgelopen jaar een enorme groei zonder problemen doorstaan.

 

Ralph van Bemmel

Marketing Manager

Met een mix van ervaring bij grote multinationals en eigen bedrijven brengt Ralph een flinke dosis marketingexpertise mee. Met nieuwe media, data en slimme oplossingen informeert hij de zakelijke markt met relevante informatie. Zijn doel is de expertise van Energy Department te delen en betrokkenheid van klanten te vergroten, zodat het collectief nog verder wordt versterkt.

Energy Department 8.97368421053 10 38