Over Energy Department

Energy Department organiseert elke maand een zakelijk energiecollectief voor ondernemers. Zo helpen we bedrijven besparen op zakelijke energiekosten. Daarnaast adviseren wij op maat voor grootzakelijke gebruikers en zetten wij ons in voor duurzame energie.

Zakelijk energiecollectief

Energy Department bundelt de koopkracht van duizenden ondernemers in een maandelijks energiecollectief, om zo hun onderhandelingspositie te versterken. Met de kracht van het collectief bedingen onze energieconsultants voor het energiecollectief goedkopere energietarieven en betere voorwaarden.

  • Energy Department werkt daarbij uitsluitend met A-leveranciers. Hierdoor wordt de kwaliteit en continuïteit van uw energie zeker gesteld. Dat is voor ons net zo belangrijk als voor u.
  • Energy Department focust zich puur op de zakelijke markt. Wij realiseren besparingen voor zowel MKB-bedrijven als grootverbruikers.

Advies op maat

Naast het energiecollectief adviseren onze energieconsultants over verscheidene energievraagstukken. Wij hebben ervaring in alle zakelijke energiemarkten en kunnen ondersteunen bij het doorvoeren van onder meer energiebesparende oplossingen, het verduurzamen van de energie en natuurlijk het verlagen van de energiekosten.

Duurzame energie

Energy Department is gespecialiseerd in de inkoop van groene en duurzame energie voor de zakelijke markt. Wilt u ook groene energie op kantoor? Wij verzorgen de inkoop en leveren de groencertificaten. Zo kunt u goedkoper én maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Energy Department is onder meer Duurzaamheidspartner van het project ‘Duurzaam Amstelveen, daar krijg je energie van’. Dit project is een samenwerking met lokale bedrijven en de gemeentes Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Het doel? Een energie-neutrale regio in het jaar 2040. Om dit te helpen realiseren zetten wij onze specifieke expertise en ons grote netwerk in de energiebranche in.

Ons team

Bij Energy Department werkt een hecht team van enthousiaste collega’s. Samen werken wij aan het verduurzamen van de zakelijke energiemarkt. Onze ervaren en gedreven energieconsultants helpen u graag om tegen de beste voorwaarden het goedkoopst mogelijke energietarief te realiseren.

Lees meer over ons team.

Contact

Meer weten over Energy Department en wat zij voor u kunnen betekenen. Neem contact op!

Energy Department 8.525 10 40