Zakelijk energie collectief en energie inkopen

Verbruikt uw onderneming per jaar 5.000 kWh of meer?

Dan kunt u met Energy Department flink besparen op uw energierekening.

Een scherp energietarief in vier eenvoudige stappen

stap-1-grootStap 1. U meldt zich vrijblijvend aan via onze website of via één van onze energieconsultants voor het volgende zakelijke energiecollectief. Dit kan via de pagina inschrijven of bel direct met +31 (0)20 220 90 90.


stap-2-grootStap 2. Wij bieden de energieleveranciers het zakelijk energiecollectief met gas- en stroomverbruik aan. De energieleveranciers doen een aanbod aan het collectief. Alle deelnemers van het zakelijk energie collectief krijgen dit aanbod via de e-mail toegestuurd en of worden hierover telefonisch geïnformeerd.


stap-3-grootStap 3. U krijgt een vrijblijvend aanbod met de collectieve tarieven. U krijgt zeven dagen de tijd om de collectieve te vergelijken met uw huidige tarieven en het aanbod te accepteren of af te wijzen.


stap-4-grootStap 4. Indien u akkoord gaat met de tarieven, verzorgt Energy Department de overgang naar uw nieuwe en goedkopere energieleverancier. U geeft de meterstanden door en ontvangt van uw oude energiemaatschappij een eindafrekening. Wij dragen zorg voor een moeiteloze overgang middels onze klantenservice en rechtstreeks contact met u en de energieleveranciers.


Vanaf dit moment betaalt u maandelijks aanzienlijk minder voor uw energie!
Wilt u ook besparen op uw energierekening? Schrijf u dan nu in voor het volgende zakelijk energie collectief via onderstaande button.

Klik op de button om u in te schrijven voor het volgende zakelijke energiecollectief: > Vraag vrijblijvend uw voordeel aan

Energy Department 8.525 10 40