Gratis Factuurcontrole

Energy Department gaat verder dan een lage prijs. Wij ondersteunen bedrijven bij het slim inkopen van energie én het reduceren van het verbruik. Samen met u zoeken we naar de beste oplossingen om de energiekosten laag te houden.

Betaalt u niet te veel?

Klant of geen klant, wij controleren altijd gratis uw factuur. Dat gaat heel eenvoudig: u hoeft alleen uw energiefactuur en -contract te uploaden. Wij doen dit in drie stappen.
  1. Nauwkeurige analyse van uw factuur. We analyseren nauwkeurig uw energieverbruik en -tarief. Ook controleren we uw factuur op administratieve onjuistheden. Vervolgens bekijken we welke aspecten we kunnen optimaliseren en welke kostenbesparingen daaruit voortvloeien.
  2. Uw tarieven vergelijken met de markt. We vergelijken uw energietarieven met de huidige tarieven op de markt. Energy Department onderhoudt voortdurend contact met de energieleveranciers. Wij kunnen dan ook zeer snel inschatten of uw energietarieven naar beneden bijgesteld kunnen worden.
  3. Evaluatie van uw contract. Uw contract wordt gescand op de voorwaarden die voor u van toepassing zijn. Denk aan voorwaarden en boeteclausules in verband met vastgelegde volumes en bandbreedtes. Wij nemen uw contract tot in het allerkleinste detail door en doen verbetersuggesties die u geld besparen of betere voorwaarden opleveren.

Een helder advies op maat

Op basis van ons onderzoek bespreken we met u de mogelijkheden om te besparen op uw energiekosten.

Gratis uw factuur laten controleren?

Upload uw factuur. Onze specialisten bekijken uw factuur en geven u gratis advies!

Upload (.pdf)

Energy Department 8.525 10 40