fbpx
 

Geen categorieNewsProjectsDe klant aan het woord: BARÇA

18 maart 2019by Ditmer Runia0
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2019/03/Barca-3-min.png

De klant aan het woord: BARÇA

De klant centraal stellen daar staat Energy Department voor! Iedere maand hoort u dan ook de beleving van onze klanten om u zo een helder beeld te kunnen geven over de werkwijze van Energy Department! Liever een uitgebreidere versie?

Barça – Bar & restaurant

Barça is een restaurant & bar in Amsterdam dat zich bevindt in de horeca branche. Hier waan je even in de eetcultuur en mooie wijken van Barcelona, en dit alles op het Marie Heinekenplein in de pijp. [1] Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Mede hierdoor is Barça uitgeroepen tot de nummer 8 beste terras van Nederland en eveneens het beste terras van Amsterdam.
 

De klantvraag

Als goed bezocht restaurant dient Barça net als vele andere ondernemingen voor 1 juli te voldoen aan de informatieplicht.[2] Hiervoor schakelde Barça de hulp in van Energy Department zodat de informatieplicht voor hun zorgeloos geregeld kon worden.
 

De oplossing

Door de informatieplicht uit te besteden aan Energy Department werd er snel en eenvoudig aan de informatieplicht voldaan. Zo kon Barça zich focussen op het leveren van de beste kwaliteit en service voor haar klanten.
 
Benieuw hoe Energy Department ook de informatieplicht voor u onderneming kan regelen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan op www.edepartment.nl/gratis-adviesgesprek
 
 

Ditmer Runia

Leave a Reply

Contactgegevens
Energy Department B.V.
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen
Volg ons op Social Media
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over zakelijke energie, de energietransitie, collectieve inkoop energie en meer

Nieuwsbrief

Contactgegevens

Energy Department B.V.
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Over ons
Nieuwsbrief

Het laatste nieuws over zaklijke energie, de energietransitie, collectieve inkoop energie en meer