fbpx
 

Geen categorieNewsProjectsDe klant aan het woord: The International School of Amsterdam

18 maart 2019by Ditmer Runia0
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2019/03/isa-school.png

De klant aan het woord: The International School of Amsterdam

Bij Energy Department staat de klant centraal. Iedere maand hoort u het verhaal van een van onze klanten. Zo krijgt u een goed en bovenal onafhankelijk beeld van wat Energy Department kan doen voor u.
 

The International School of Amsterdam

The International School of Amsterdam is een particuliere school in Amstelveen die Engelstalig onderwijs aanbiedt voor de leeftijdsgroepen van 3 tot 19 jaar. De school heeft een internationale oriëntatie en staat wereldwijd bekend als een voorloper op het gebied van internationaal onderwijs. De school is al jarenlang actief en heeft een capaciteit van circa 950 leerlingen.
 

De klantvraag

The International School of Amsterdam is een stichting. Hierom is het van groot belang om ieder jaar de vaste lasten te budgetteren. Door dit zorgvuldig te doen blijft er voldoende ruimte over voor wat écht belangrijk is: lesgeven. The International School of Amsterdam zocht een manier om voor een langere tijd zeker te zijn van lage energiekosten.
 

De strategie

Energy Department is namens de klant op zoek gegaan naar de mogelijkheden in de markt. Door de energiekosten tegen een scherp tarief vast te leggen voor een periode van vijf jaar is The International School of Amsterdam verzekerd van een vast laag tarief en zijn zij beschermt tegen mogelijke prijsstijgingen in de toekomst.
 

Het resultaat

De komende 5 jaar zijn 6,5 miljoen kWh en 850.000 m3 gas tegen een vast tarief gewaarborgd. Zo is de ISA tot en met 2023 ieder jaar voorzien van hetzelfde energiebudget en kunnen zij hun andere uitgaven beter plannen.
 

Hoeveel kunt u besparen?

Samen besparen we meer! Bij Energy Department vinden wij dat er in het bedrijfsleven flink bespaard kan worden op energie. Door samenwerking en kennisdeling kan er eenvoudig én veel bespaard worden. Zowel op het energietarief als het energieverbruik. Benieuwd hoeveel u kan besparen?
 
Vraag een gratis adviesgesprek aan op www.edepartment.nl/gratis-adviesgesprek

Ditmer Runia

Leave a Reply

Contactgegevens
Energy Department B.V.
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen
Volg ons op Social Media
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over zakelijke energie, de energietransitie, collectieve inkoop energie en meer

Nieuwsbrief

Contactgegevens

Energy Department B.V.
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Over ons
Nieuwsbrief

Het laatste nieuws over zaklijke energie, de energietransitie, collectieve inkoop energie en meer