Accountmanager buitendienst

Accountmanager Buitendienst

 

Ben jij een medior of senior accountmanager met minimaal 3 jaar ervaring in de zakelijke energiemarkt? Solliciteer dan nu bij Energy Department.

Sales Department

De sales afdeling van Energy Department bestaat uit mensen met bovengemiddelde kennis van de energiemarkt. Zij tonen doorzettingsvermogen, lef en gedrevenheid. Het salesteam heeft zowel vrijheid als verantwoordelijkheid. Energy Department is een snel groeiende organisatie, wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien naar een functie als leidinggevende of het krijgen van andere commerciële functies binnen Energy Department.

Functieomschrijving

Jij hebt een aantal jaar ervaring in sales buitendienst of direct sales functies. Je gaat op afspraak en middels canvassen naar onze bestaande en nieuwe klanten om hen te bewegen deel te nemen via onze Energiecollectieven energiecontracten af te sluiten. Je maakt offertes, je bent een onderhandelaar en je weet uiteindelijk ook de deal te closen. Je bent gewend zowel snelle als langdurige verkooptrajecten op te zetten en te onderhouden. Verder kan je goed sparren met directies van de organisatie over kansen, de markt, verkoopplanning en de te verwachten resultaten. Je vergoeding voor je werkzaamheden bestaat uit een vast en variabel deel, is hoog en altijd marktconform.

Wat wij zoeken

Wat vinden wij belangrijk:
 

  • Je bent gedreven en gepassioneerd met je werk bezig, op zoek naar kennis voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen je vakgebied.

  • Je bent representatief en verzorgd.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Je hebt de discipline en het doorzettingsvermogen dat onmisbaar is voor een succesvolle verkoper.

  • HBO werk- en denkniveau.

Hoe dien ik te solliciteren?

Mail je sollicitatie naar: recruitment@edepartment.nl en stuur daarbij mee:
 

  • CV in een tekstbestand bijvoorbeeld een .pdf

  • Motivatiebrief

  • Beschikbaarheid

Wanneer krijg je een reactie?

Er wordt automatisch een ontvangstbevestiging verstuurd via de e-mail. Een reactie op jouw sollicitatie volgt zo spoedig mogelijk middels e-mail of via de telefoon.

Contactgegevens

Energy Department B.V.

Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen
Tel: +31 (0)20 220 90 90
info@edepartment.nl

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws over zakelijke energie, de energietransitie, collectieve inkoop energie en meer

© 2019 Energy Department

facebook-logo-button-min.png
linkedin-min.png
instagram-min.png
twitter-logo-button-min.png