Energy Department

Samen besparen we meer

Algemene energiezaken

Energiezaken en informatie hierover is steeds makkelijker toegankelijk. Gelukkig maar, want onderwerpen als Milieu en duurzame energie zijn de laatste aantal jaar belangrijk geworden. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om te investeren in duurzame energie, opgewekt uit onuitputtelijke bronnen zoals zon, water of wind. De overheid probeert middels subsidies meer organisaties te stimuleren tot het maken van deze investering. Deze nieuwe ontwikkelingen brengen vragen met zich mee. Daarom heeft Energy Department alle informatie over algemene energiezaken hier verzameld.

Zo ontstaan er meer wetten rondom energieverbruik. Zoals het verplicht stellen van een energielabel C voor kantoorpanden in 2023, de Wet Milieubeheer en de EED-audit voor grootverbruikers.

Door alle nieuwe regels en wetgevingen is het soms lastig om het overzicht te behouden. Energy Department heeft daarom alle belangrijke informatie over energie op een rijtje gezet. Klik op een van de onderstaande knoppen om meer te weten te komen over het onderwerp.

Zo beginnen ook weer de rondes van de SDE++ vanaf 24 november 2020. Heeft u al gekeken of u in aanmerking komt? Zo niet, klik dan hier!

Informatie bij Energy Department

Gratis beschikbaar

Altijd de nieuwste informatie

Geen verrassingen

Subsidies

Op welke subsidies heeft u recht bij het investeren in duurzame energie?

Wet Milieubeheer

Als grootverbruiker was u al verplicht om energie te besparen. Dit is nu uitgebreid met de informatieplicht. Benieuwd of uw organisatie hieronder valt? Doe onze test.

EED-Audit

Als sinds 2015 zijn grote ondernemingen verplicht om eens per vier jaar een EED-Audit uit te voeren. Kijk hier hoe Energy Department u kan helpen.

Gratis adviesgesprek?

Onze adviseurs helpen u met al uw energievragen indien mogelijk.
Ontdek daarom wat uw mogelijkheden zijn.

Verbruik verlagen

Door middel van slimme producten kunt u uw verbruik in energie verlagen.
Kortom, wacht niet langer!