Who are we?

Together we save more

We are Energy DepartmentOur employees

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/03/Jan-Jaap-van-Willigenburg-Energy-Department-1-1.jpg
Operations Manager/ marketing

Jan Jaap van Willigenburg

As an operations manager, Jan Jaap is responsible for managing and improving the day-to-day operations within Energy Department. Energy Department has continued its tremendous growth in recent years, partly due to its professional commitment and ideas in the field of process improvement.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/10/Ontwerp-zonder-titel-2020-10-26T101551.666.png
Expert energy efficiency information obligation

Jelle van Schagen

As an operational employee, Jelle ensures that the energy efficiency information obligation is properly handled. In addition, he takes care of all content on our social media channels and writes blogs to keep SMEs in the Netherlands as informed as possible about developments in the energy market.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/10/Ontwerp-zonder-titel-2020-10-23T112638.947.png
Marketing Executive

Chendo Melgers

As a marketing executive, Chendo is responsible for all marketing activities. Chendo is co-responsible for multiple channels such as social media, content marketing, email and relationship marketing. Chendo also maintains the Energy Department website. Communicating with customers is done by Chendo through our newsletter and personal approaches.

We are Energy DepartmentA better future with experienced employees

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/02/Raymond-1-e1582536505622.jpg
Algemeen directeur

Raymond Dernier

Als Algemeen Directeur van Energy Department is Raymond verantwoordelijk voor zowel de operationele als financiële leiding. Voordat hij werkzaam was voor Energy Department vervulde hij verschillende managementfuncties in de IT Business waaronder Verizon. Zijn ervaring in de telecom-markt op het gebied van inkoop en bemiddeling maakt hem een belangrijke schakel tussen klant en leveranciers. Met Energy Department wil Raymond andere bedrijven helpen besparen op de inkoop van energie en de Nederlandse energie markt helpen verduurzamen.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/03/Jan-Jaap-van-Willigenburg-Energy-Department-1-1.jpg
Operations Manager

Jan Jaap van Willigenburg

Als operations manager is Jan Jaap verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van de dagelijkse gang van zaken binnen Energy Department. Mede door zijn professionele inzet en ideeën op het gebied van procesverbeteringen heeft Energy Department de afgelopen jaar de enorme groei probleemloos doorgezet.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/03/Ronald-Rector-Energy-Department-1.jpg
Sales Support Manager

Ronald Rector

Ronald is sinds 2015 betrokken bij Energy Department als Sales Support Manager. De energiemarkt is altijd in beweging geweest. Waar vroeger nog het accent vooral lag op tarieven, zien we nu een steeds grotere behoefte aan adviezen op het gebied van energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ronald zorgt er o.a. voor dat de kennis op dit gebied voortdurend up to date wordt gehouden om energie als een volwaardige service te kunnen bieden.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/10/Ontwerp-zonder-titel-2020-10-23T112638.947.png
Marketing Executive

Chendo Melgers

Als marketing executive is Chendo verantwoordelijk voor de marketing activiteiten. Hierbij is Chendo medeverantwoordelijk voor meerdere kanalen zoals, social media, content marketing, email- en relatiemarketing. Ook houdt Chendo zich bezig met de website van Energy Department. Communiceren met de klanten doet Chendo doormiddel van de nieuwsbrief en persoonlijke benaderingen.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/10/Ontwerp-zonder-titel-2020-10-23T122159.029.png
Stagiair online marketing

Mirco Nieberg

Mirco Nieberg, onze meest kersverse aanwinst van het bedrijf. Als stagiair online marketing ondersteunt Mirco ons met verschillende marketingprocessen zoals de website, SEO, social media en het creëren van content. Door zijn frisse kijk op het bedrijf geeft hij input en ideeën vanuit een ander oogpunt. Lees hier meer over zijn ervaring als stagiair.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/10/Ontwerp-zonder-titel-2020-10-26T101551.666.png
Expert informatieplicht energiebesparing

Jelle van Schagen

Als operationeel medewerker zorgt Jelle voor een goede afhandeling van de informatieplicht energiebesparing. Daarnaast verzorgt hij alle content op onze social media kanalen én schrijft hij blogs om het MKB in Nederland zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de energiemarkt.