Energy Department

Samen besparen we meer

Inkoopafdeling: alles rondom de inkoop van energie

De inkoop van energie. Dit is een van onze specialiteiten. Ook alles rondom de inkoop hebben wij de nodige kennis over. Zo kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld met grootzakelijk inkopen. Of moet u nog meetdiensten inkopen? Wij doen het voor u. Wij nemen graag de zorg uit handen.

Onze inkoopafdeling is dagelijks opzoek naar de beste prijzen voor uw energie. De inkoop van energie is als individueel lastig. Door het bundelen van de inkoopkracht van duizenden organisaties kunnen wij de beste prijs aanbieden voor uw energie. Lees hier meer over ons collectief en de vele voordelen hiervan!

Daarnaast geven wij ook nog eens advies over energiebesparende producten. Denk aan laadpalen, infraroodverwarming of ledverlichting. Meer weten over energiebesparende producten? Klik dan hier!

Direct zien wat u kan besparen?

Benieuwd wat uw organisatie kan besparen? Wacht niet langer en bekijk onze lage tarieven!

Collectief inkopen

Handig! Door het gezamenlijk inkopen van uw energie kunnen wij vele lagere prijzen krijgen dan als u individueel op zoek gaat. Wacht niet langer en schrijf u in!

Grootzakelijk inkopen

Grootzakelijke inkoop van energie is lastig. Door alle mogelijkheden die elke leverancier biedt heeft is het lastig de beste keuze te maken. Wij zoeken en filteren de mogelijkheden uit, zodat u de beste keuze kan maken voor uw energie!

Meetdiensten inkopen

Als grootverbruiker is het verplicht meetdienst af te nemen. Sinds kort is dit gescheiden van de netbeheerder. Wat de mogelijk schenkt te switchen van meetbedrijf. Wat is de beste keuze. Wij helpen u graag!

Duurzaam inkopen

Door alle wetten kan de transitie naar duurzame energie soms ingewikkeld zijn. Wij ondersteunen u graag tijdens de transitie, met de juiste middelen en subsidies zodat uw onderneming energiezuiniger kan werken.

Producten

Alles om je bedrijf duurzamer te maken. Wij hebben alle informatie verzameld van duurzame producten. Wij geven graag persoonlijk advies wat handig is in uw situatie. Overweegt u infraroodverwarming? Of een slimme stekker? Kijk dan even bij onze energiebesparende producten!

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/04/freestock_435199744-1280x854.jpg

Hoe gaan wij te werk?

Door collectieve inkoop van energie kunt u besparen op uw zakelijke energierekening, maar hoe werkt het precies?
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/04/freestock_407989432-1280x854.jpg

Verbruik verlagen

Door middel van slimme producten kunt u uw verbruik in energie verlagen. Kortom, wacht niet langer!
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/04/freestock_420595492-1280x854.jpg

Ervaringen van anderen

Meer dan 50.000 ondernemingen gingen u voor! Benieuwd wat zij te zeggen hebben? Lees hun verhalen hier.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/04/freestock_396739279-1280x854.jpg

Gratis adviesgesprek

Onze adviseurs helpen u met al uw energievragen indien mogelijk. Ontdek daarom wat uw mogelijkheden zijn.