Meerdere aansluitadressen

Sommige bedrijven bevinden zich in een situatie met meerdere aansluitadressen. Dit komt voor bij bedrijven met meerdere locaties. Bevindt u zich in die situatie? Dit is wat u moet doen:

MKB met meerdere locaties

Als MKB moet u in het geval van meerdere aansluitadressen, per aansluitadres (per locatie) een apart energiecontract afsluiten. Hiermee kunnen wij helpen. Bekijk ons energiecollectief. Mede door gezamenlijk inkoop zijn wij in staat goedkoper in te kopen en voordeliger uit te komen voor ieder die zich inschrijft.

Grootzakelijke klant met meerdere locaties

Als grootzakelijke klant is het mogelijk om meerdere locaties onder één contract te verwerken. Echter moet u goed op de voorwaarden bij een energiecontract als grootzakelijke klant.

Voor een contract met meerdere aansluitadressen zijn de volgende onderwerpen van belang:

  • Van elk adres de benodigde energie inkoop in kaart te brengen voor de energieleverancier. U koopt dan met die informatie het volume in.
  • Daarnaast is het noteren van elk afnameprofiel van de aansluitingen belangrijk. Hierin staat het patroon van het energieverbruik. Gebruikt u overdag of in de nacht? Ook het jaarpatroon van het verbruik staat hierin.
  • Doorgeven van de capaciteit van de elektriciteitsmeter. Deze valt onder het afnameprofiel.