Adviesaanvraag Horeca

Samen doostaan we de coronaperiode

Wij adviseren u graag

Betalen voor wat u niet verbruikt? 

Door de coronamaatregelen van de overheid moet de horeca landelijk sluiten. Hierdoor is er een enorm verlies aan omzet terwijl veel van de kosten door blijven lopen. Doordat de restaurants, café en andere gelegenheden vroeger sluiten zal er ook aanzienlijk minder energie verbruikt worden. Een verbruik dat wel is opgenomen in de maandelijkse kosten. Zonde om dat te betalen dus.

Heeft u advies nodig om de kosten te beperken en niet te betalen voor wat u niet verbruikt? Vul dan het formulier in en vraag dat adviesgesprek aan met één van onze energieadviseurs.

Voorschotrekening

Om niet voor verrassingen komen te staan betaalt u door het jaar heen een voorschotbedrag. Dit bedrag is maandelijks en blijft elke maand hetzelfde. Het voorschotbedrag van uw energiefactuur is berekend op uw geschat jaarverbruik.

Bent u geen horecabedrijf, maar heeft u wel advies nodig? Klik dan hier.

Heeft u advies nodig over elektriciteit, gas of beiden? Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te nemen en waar mogelijk u direct van advies te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan:

Direct verlagen van de maandelijkse voorschotfactuur

Direct verlagen van uw energieverbruik

Advies over betalingsregelingen

Vraag gratis energieadvies aan

 • Selecteer uw organisatie hieronder

  Wat u van ons
  mag verwachten

  Gratis adviesgesprek

  Alle zorg uit handen

   Voorkom onnodige kosten