Adviesaanvraag Sportaccommodatie

Samen doostaan we de coronaperiode

Wij adviseren u graag

Betalen voor wat u niet verbruikt? 

Door de coronamaatregelen van de overheid hebben sportaccommodaties verschillende maatregelen moeten nemen. Hierdoor is er een enorm verlies aan omzet terwijl veel van de kosten door blijven lopen. Doordat de kantines, binnen faciliteiten en andere gelegenheden vroeger sluiten zal er ook aanzienlijk minder energie verbruikt worden. Een verbruik dat wel is opgenomen in de maandelijkse kosten. Zonde om dat te betalen dus.

Heeft u advies nodig om de kosten te beperken en niet te betalen voor wat u niet verbruikt? Vul dan het formulier in en vraag dat adviesgesprek aan met één van onze energieadviseurs.

Voorschotrekening

Om niet voor verrassingen komen te staan betaalt u door het jaar heen een voorschotbedrag. Dit bedrag is maandelijks en blijft elke maand hetzelfde. Het voorschotbedrag van uw energiefactuur is berekend op uw geschat jaarverbruik.

Heeft u geen sportaccommodatie, maar heeft u wel advies nodig? Klik dan hier.

Heeft u advies nodig over elektriciteit, gas of beiden? Wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te nemen en waar mogelijk u direct van advies te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan:

Direct verlagen van de maandelijkse voorschotfactuur

Direct verlagen van uw energieverbruik

Advies over betalingsregelingen

Vraag gratis energieadvies aan

 • Selecteer uw organisatie hieronder

  Wat u van ons
  mag verwachten

  Gratis adviesgesprek

  Alle zorg uit handen

   Voorkom onnodige kosten

  Bedrijfstak 11 - Sport en recreatieInformatieplicht energiebesparing

  De informatieplicht energiebesparing is onderdeel van de Wet milieubeheer. Voor de bedrijfstak Sport en recreatie is een erkende maatregelenlijst (EML) opgesteld. Deze dient gerapporteerd te worden in de site van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).  Rapporteren verloopt via eHerkenning niveau 1 of hoger.

  Geldt dit ook voor mijn accommodatie?

  Verbruikt uw accommodatie meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ gas per jaar? Dan moet u voldoen aan de informatieplicht energiebesparing. Nog niet voldaan aan de informatieplicht energiebesparing?  Wij helpen u graag hiermee. Kijk hier hoe andere bedrijven ons beoordelen.

  Informatieplicht energiebesparing indienen.

  Wij leggen u graag uit hoe u dit het beste kan doen. Bekijk hier ons stappenplan.

  Sport en recreatie ‐ Verdeling toepasselijke erkende maatregelen – 22 januari 2020

  De codes die onderaan de figuur staan zoals FA1, FB1, GA1 enz. zijn de coderingen van de erkende maatregelen. De uitgebreide omschrijvingen van de erkende maatregelen per bedrijfstak vindt u hier.

  Of regel vandaag nog de Informatieplicht.

  U kunt het aan Energy Department uitbesteden

  Bij uitbesteding heeft u geen eHerkenning nodig

  Energy Department neemt alle zorgen uit handen

  Wij gaan direct voor u aan de slag

  Ontvang binnen 4 werkdagen uw certificaat