Verduurzaam uw VvE

Samen besparen we meer

Verduurzamen & besparen,
zonder dat het u energie kost

VVE staat voor “Vereniging van Eigenaren”, wat verwijst naar een vereniging van mensen die samen eigenaar zijn van een appartementencomplex of een ander type gebouw met meerdere woningen. Als een VVE verduurzamen wil, betekent dit dat de vereniging bezig is met het nemen van maatregelen om het gebouw of complex duurzamer te maken.

Er zijn verschillende manieren waarop een VVE het gebouw of complex duurzamer kan maken, zoals het isoleren van de woningen, het aanbrengen van zonnepanelen of het vervangen van oude verwarmingssystemen door energiezuinigere alternatieven. Het doel van het verduurzamen van een VVE is om het energieverbruik te verminderen en bij te dragen aan de doelstellingen van de overheid voor duurzame energie. Het verduurzamen van een VVE kan ook leiden tot lagere energiekosten voor de eigenaren van de woningen.

Energy Department geeft duurzaamheidsadvies aan uw VvE. Wij gaan met u in gesprek over de mogelijkheden, maken een adviesrapport op maat, en helpen u met de aanvraag van subsidies en implementatie van energiebesparende maatregelen. Daarnaast kunnen wij ook een groen MJOP opstellen

Meer weten? Neem contact op met Energy Department en ontdek hoe we ook jouw VvE kunnen helpen bij het verduurzamen van het gebouw en het investeren in de toekomst. Bezoek onze pagina over het DMJOP voor meer informatie.

Meer weten?

Placeholder image
Stel uw vraag!
Bel ons op 020 220 90 90
Mail naar info@edepartment.nl

Wat kunt u van ons verwachten?

1. Intake

Wij maken graag kennis met u tijdens onze vrijblijvende en kosteloze intake. We bespreken uw de verduurzamings-behoefte van uw Vve.

2. Tekentafel

Nu we weten wat u nodig heeft, stellen we een voorstel voor u op. Hierin leest u welk diensten wij u kunnen bieden.

3. Contact

Wij nemen contact met u op over het voorstel. Indien u akkoord bent maken wij een vervolgafspraak voor de inventarisatie op locatie.

4. Inventarisatie

Wij inventariseren de huidige energetische situatie in de vorm van een energiescan. We kijken naar bestaande documentatie, rapportages en het huidige energielabel.

5. Scenario's

Per onderdeel presenteren wij u concrete, haalbare maatregelen inclusief terugverdientijd, energiebesparing, CO2-reductie en subsidiemogelijkheden. Dit presenteren wij tijdens een ALV.

6. Inkoopbegeleiding en projectmanagement

Om verduurzamingsmaatregelen te implementeren bieden wij begeleiding tijdens het inkooptraject en de implementatiefase.

Wat kunt u van ons verwachten?

1. Instapvragen

Na aanmelding ontvangt u een aantal instapvragen om het proces te vergemakkelijken.

2. Research

Op basis van de antwoorden en onze research nemen wij contact met u op.

3. Controle

Wij analyseren, controleren en verwerken uw gegevens.

4. Indienen

Wij dienen het rapport in bij de RVO met onze eHerkenning. U hoeft de eHerkenning niet zelf aan te vragen

5. Certificaat

Tot slot ontvangt u van ons het rapport en het certificaat.

Wat kunt u van ons verwachten?

  1. Intake: Wij maken graag kennis met u tijdens onze vrijblijvende en kosteloze intake. We bespreken uw de verduurzamings-behoefte van uw Vve.
  2. Tekentafel: Nu we weten wat u nodig heeft, stellen we een voorstel voor u op. Hierin leest u welk diensten wij u kunnen bieden
  3. Contact:Wij nemen contact met u op over het voorstel. Indien u akkoord bent maken wij een vervolgafspraak voor de inventarisatie op locatie.
  4. Inventarisatie: Wij inventariseren de huidige energetische situatie in de vorm van een energiescan. We kijken naar bestaande documentatie, rapportages en het huidige energielabel.
  5. Scenario’s: Per onderdeel presenteren wij u concrete, haalbare maatregelen inclusief terugverdientijd, energiebesparing, CO2-reductie en subsidiemogelijkheden. Dit presenteren wij tijdens een ALV.
  6. Inkoopbegeleiding en projectmanagement: Om verduurzamingsmaatregelen te implementeren bieden wij begeleiding tijdens het inkooptraject en de implementatiefase.

Vraag een kennismakingsgepsrek aan

Regel het vandaag nog!

Voordelen van Energy Department

Begeleiding en advies van a tot z

Onafhankelijk

Advies snel terugverdiend

 Gezamenlijk doel: CO2-uitstoot verminderen