fbpx
 
Energy Department

Over Energy Department

Bij Energy Department vinden wij dat er in het bedrijfsleven flink bespaard kan worden op energie. Door samenwerking en kennisdeling kan er eenvoudig én veel bespaard worden. Zowel op het energietarief als het energieverbruik.

Als grootste, zakelijke energiecollectief van Nederland bundelen wij de inkoopkracht van duizenden ondernemers, zodat wij een sterkere onderhandelingspositie hebben. Dat scheelt aanzienlijk op het energietarief. Met onze ruime ervaring in vrijwel iedere branche én onze specifieke kennis op het gebied van energie ondersteunen we bedrijven bij het doorvoeren van duurzame innovaties om het verbruik te verlagen.

Door pro-actief te handelen, praktische handvatten te bieden en de administratie te versimpelen kan er met weinig moeite vaak veel worden bespaard. Samen besparen we immers meer!

Wij helpen de zakelijke markt besparen op hun energierekening. Door koopkracht te bundelen in een energiecollectief helpen wij alle deelnemers aan een goedkoper energietarief. Daarnaast ondersteunen wij bij energiebesparende oplossingen en verduurzaming.

Klik hier voor meer informatie over ons energiecollectief!

Wij zijn Energy DepartmentEen betere toekomst
Met ervaren medewerkers

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/02/Raymond-1-e1582536505622.jpg
Algemeen directeur

Raymond Dernier

Als Algemeen Directeur van Energy Department is Raymond verantwoordelijk voor zowel de operationele als financiële leiding. Voordat hij werkzaam was voor Energy Department vervulde hij verschillende managementfuncties in de IT Business waaronder Verizon. Zijn ervaring in de telecom-markt op het gebied van inkoop en bemiddeling maakt hem een belangrijke schakel tussen klant en leveranciers. Met Energy Department wil Raymond andere bedrijven helpen besparen op de inkoop van energie en de Nederlandse energie markt helpen verduurzamen.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/03/Jan-Jaap-van-Willigenburg-Energy-Department-1-1.jpg
Operations Manager

Jan Jaap van Willigenburg

Als operations manager is Jan Jaap verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van de dagelijkse gang van zaken binnen Energy Department. Mede door zijn professionele inzet en ideeën op het gebied van procesverbeteringen heeft Energy Department de afgelopen jaar de enorme groei probleemloos doorgezet.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/03/Ronald-Rector-Energy-Department-1.jpg
Sales Support Manager

Ronald Rector

Ronald is sinds 2015 betrokken bij Energy Department als Sales Support Manager. De energiemarkt is altijd in beweging geweest. Waar vroeger nog het accent vooral lag op tarieven, zien we nu een steeds grotere behoefte aan adviezen op het gebied van energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ronald zorgt er o.a. voor dat de kennis op dit gebied voortdurend up to date wordt gehouden om energie als een volwaardige service te kunnen bieden.

Energy Department
helpt u graag verder

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.