Over ons

Samen besparen we meer!

Vacatures | We are hiring

Energy Department heeft altijd vacatures openstaan voor nieuwe werknemers om het team te versterken. Zo zoeken wij nog naar talent op het gebied van sales en marketing.

Energy Department helpt bedrijven te besparen op energie. Dit doen wij door het collectief inkopen van energie en het adviseren over energiebesparing. Ons doel; een competitieve, transparante en klantvriendelijke energiemarkt voor eindgebruikers. Wij richten ons op het mkb en de groot zakelijke markt. Ondernemingen met een stroom- of gasverbruik van 15.000 kWh en/of 3000 m3 kunnen al bij ons terecht voor deelname aan een energiecollectief. Veel van onze klanten komen uit de zakelijke dienstverlening, retail en horeca.

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/12/luis-villasmil-4V8uMZx8FYA-unsplash-640x428.jpg

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag rondom zakelijke energie, leveranciers of contracten? Wij helpen u graag verder, want samen besparen we meer! Lees hier alle vragen die het meest aan ons gesteld worden. Wij hebben deze vragen voor u op een rijtje gezet.

Partner worden

Werk je momenteel als energieadviseur en bent u toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Energy Department zijn wij altijd op zoek een bekwame energieadviseurs. Als energieadviseur bel je ondernemers om zich aan te sluiten bij het grootste zakelijke energiecollectief van Nederland. Het is mogelijk om vanuit huis te werken. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 20:00. Hierdoor heb je zelf de keuze om te werken wanneer het uitkomt.

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/03/Raymond-1.jpg

Wie zijn wij

Bij Energy Department vinden wij dat er in het bedrijfsleven flink bespaard kan worden op energie. Door samenwerking en kennisdeling kan er eenvoudig én veel bespaard worden. Zowel op het energietarief als het energieverbruik. Als grootste, zakelijke energiecollectief van Nederland bundelen wij de inkoopkracht van duizenden ondernemers, zodat wij een sterkere onderhandelingspositie hebben. Dat scheelt aanzienlijk op het energietarief. Met onze ruime ervaring in vrijwel iedere branche én onze specifieke kennis op het gebied van energie ondersteunen we bedrijven bij het doorvoeren van duurzame innovaties om het verbruik te verlagen.

Referenties

Een aantal klanten van Energy Department hebben hun mening gegeven over hoe wij handelen. Deze referenties zijn allemaal te vinden op onze pagina. Lees meer over hoe klanten Energy Department beoordelen

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/12/glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unsplash-640x426.jpg

Blog

Energy Department schrijft maandelijks blogs over verschillende onderwerpen. Op deze pagina kan je alle blogs van Energy Department vinden.