Groene energie

Samen besparen we meer!

Groene energie in uw bedrijf?

Welkom bij onze landingpage over waarom het goed is om als organisatie groene energie in te kopen!

Het terugdringen van het verbruik en het genereren van eigen energie, bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen, zijn belangrijke stappen. Maar we moeten ook aandacht besteden aan een andere belangrijke strategie: het inkoopbeleid van energie. De keuze voor groene energie speelt een cruciale rol bij het vormgeven van een betere en groenere toekomst. Als je op zoek bent naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor het inkopen van elektriciteit en gas, ben je hier aan het juiste adres. We begrijpen dat het inkoopproces van energie van cruciaal belang is voor bedrijven en willen je helpen bij het nemen van een bewuste en verantwoorde beslissing.

Waarom zou je groene energie inkopen? Ten eerste draagt het bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van een schonere en gezondere omgeving. Door te kiezen voor groene energiebronnen, zoals wind-, zonne- en waterkracht, verklein je de ecologische voetafdruk van je organisatie. Bovendien draagt het gebruik van hernieuwbare energie bij aan de ontwikkeling van een duurzame toekomst voor komende generaties.

Onze groene energieoplossingen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je bedrijf. Het inkopen van groene energie kan leiden tot kostenbesparingen op de lange termijn. Hernieuwbare energiebronnen worden steeds efficiënter en betaalbaarder, waardoor je organisatie kan profiteren van lagere energierekeningen en zelfs mogelijke belastingvoordelen.

Bovendien wordt de vraag naar duurzame energie steeds groter. Consumenten en bedrijven worden zich steeds meer bewust van de impact van hun energieverbruik op het milieu en geven de voorkeur aan bedrijven die actief bijdragen aan een duurzame toekomst. Door groene energie in te kopen, laat je zien dat je als organisatie milieubewust bent en je maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus neemt. Dit kan resulteren in een positief imago, loyaliteit van klanten en een concurrentievoordeel op de markt.

Bij het inkopen van groene energie is betrouwbaarheid en kwaliteit essentieel. Onze energieleveranciers voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en leveren gegarandeerd groene energie die afkomstig is van gecertificeerde bronnen. We zorgen ervoor dat je energieaanbod voldoet aan jouw specifieke behoeften en bieden flexibele contractopties.

Wacht niet langer en maak de overstap naar groene energie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor het inkopen van elektriciteit en gas te bespreken. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu, kosten besparen en je organisatie positioneren als een duurzaam voorbeeld in de markt.

Het terugdringen van het verbruik en het genereren van eigen energie, bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen, zijn belangrijke stappen. Maar we moeten ook aandacht besteden aan een andere belangrijke strategie: het inkoopbeleid van energie. De keuze voor groene energie speelt een cruciale rol bij het vormgeven van een betere en groenere toekomst.

0123456789001234567890.012345678900123456789001234567890

Klanten geholpen met een voordelig energiecontract

0123456789001234567890

Mogelijkheden om uw bedrijf te verduurzamen

0123456789001234567890+

Energieleveranciers die wij vergelijken

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2022/06/Foto-LinkedIn.png
Stel uw vraag!
Bel ons op 020 220 90 90
Mail naar info@edepartment.nl

Grootzakelijk deelnemen aan collectief

In de wereld van vandaag is duurzaamheid geen optie meer, maar een noodzaak. Voor grootzakelijke bedrijven biedt deelname aan een collectief voor groene energie een ongeëvenaarde kans om leiderschap te tonen.

Kleinzakelijk deelnemen aan collectief

Voor kleine bedrijven is duurzaamheid net zo belangrijk als voor grote organisaties. Door kleinzakelijk deel te nemen aan een collectief voor groene energie, kunt u uw ecologische voetafdruk verkleinen, uw energiekosten beheren en uw betrokkenheid bij duurzaamheid tonen.

Gecombineerde inkoopinspanningen
Snel en eenvoudig proces
Maatwerk voor grootverbruikers:

Uw groene transitie begint bij Energy Department

Het is een algemeen geaccepteerd feit dat groene energie doorgaans wat duurder is dan de zogenaamde “grijze” energie. Maar met gecombineerde inkoopinspanningen kunnen we dit verschil minimaliseren. Wanneer meerdere bedrijven samenwerken en energie gezamenlijk inkopen, wordt de premie voor groene energie veel beheersbaarder.

Bij Energy Department begrijpen we de waarde en het belang van een duurzaam milieu. We zetten ons in om Nederland te helpen vergroenen door middel van een gezamenlijke inkoopstrategie voor groene energie. We nodigen u uit om uw bedrijf in te schrijven in ons collectief en u kunt binnen 1 minuut uw groene energiecontract bestellen.

Voor grotere verbruikers, degenen die meer dan 250.000 kWh en/of 50.000 m3 verbruiken, bieden we een speciale aanpak. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte die is afgestemd op uw specifieke behoeften en situatie. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van duurzame keuzes die een aanzienlijke impact hebben op uw bedrijf en op onze planeet.

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2022/06/Foto-LinkedIn.png
Stel uw vraag!
Bel ons op 020 220 90 90
Mail naar info@edepartment.nl