Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De parameter $l10n moet een array zijn. Gebruik in plaats daarvan de functie wp_add_inline_script() om willekeurige gegevens aan scripts door te geven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /home/edepartmen/domains/edepartment.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835
Energy Department | Energiecontract opzeggen | Snel Geregeld
 

Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De parameter $l10n moet een array zijn. Gebruik in plaats daarvan de functie wp_add_inline_script() om willekeurige gegevens aan scripts door te geven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /home/edepartmen/domains/edepartment.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

Zakelijke energiecontract opzeggen

Samen besparen we meer!

Wilt u uw contract opzeggen?

Zakelijk energiecontract opzeggen binnen enkele minuten?

Dat kan, geheel gratis, via de opzegservice!

Bij zakelijke energiecontracten heeft u vaak te maken met stilzwijgende verlengingen. Wilt u overstappen? Dan is het zaak om uw energiecontract op te zeggen. Ook als u niet wilt overstappen kan het handig zijn om uw contract tijdig op te zeggen, waardoor u in alle rust nieuwe aanbiedingen kunt bekijken.

Opzeggen uitbesteden?

Bij het opzeggen van het energiecontract komt vaak veel uitzoekwerk kijken. Daardoor doen veel klanten dit niet. Vooral als ondernemer is het daarom begrijpelijk dat u hier niet altijd tijd voor heeft. Daarom biedt Energy Department nu een opzegservice aan. U kunt ervoor kiezen om het uit handen te geven aan ons! Vul het formulier hiernaast in en laat ons het vervelende werk voor u doen! Wel is het handig om eerst te kijken of u al kan overstappen. Bekijk hier de opzegtermijn van uw leverancier. Dit kan voorkomen dat u een opzegboete krijgt. Als u niet zeker weet kunt u altijd contact met ons opnemen!

Naast het opzeggen van uw energiecontract kijken wij ook of vroegtijdig stopzetten gepaard gaat met opzegboetes. Indien dit het geval is nemen wij contact met u op en geven wij gratis een advies op maat. Hierbij voorkomen wij gegarandeerd opzegboetes.

Opzeggen zelf doen?

Dat kan ook! Daarvoor hebben wij een stappenplan gemaakt. U kunt in een kort overzicht zien wat de stappen zijn van opzeggen tot aanmelding van een nieuw contract. Het belangrijkste is dat u binnen het opzegtermijn opzegt. Als het niet lukt kunt u er altijd nog voor kiezen om het uit te besteden aan ons. Dit doen wij geheel kosteloos!

 

Zeg hier uw zakelijke contract op

 • Selecteer uw organisatie hieronder

  Stappen van opzegging naar aanmelding

  Stap 1:
  Controleer de contractduur

  Stap 2:
  Kies een nieuwe leverancier

  Stap 3:
  U ontvangt een aanbod

  Stap 4:
  U krijgt 14 dagen bedenktijd

  Geen idee welke leverancier u moet kiezen?

  Meld u dan aan bij ons collectief! Door gezamenlijke inkoop is het mogelijk voor ons om op grote schaal in te kopen! Dat levert grote schaalvoordelen op en daarom scherpere energietarieven. Ook voor groene energie!

  Stap 5:
  Uw huidige contract wordt opgezegd 

  Stap 6:
  Uw nieuwe contract gaat in

  Opgezegd en dan?

  Opgezegd en dan?

  Energiecontract opgezegd? Dit biedt u de mogelijkheid om een beter energiecontract te verkrijgen. Energy Department helpt MKB’ers en grootverbruikers aan lagere tarieven en betere contractvoorwaarden bij A-leveranciers via ons energiecollectief.

  Meedoen is gratis én vrijblijvend. Bevalt de door ons aangeboden aanbieding niet? Geen probleem, hier hoeft u dan niet op in te gaan.

  https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2021/01/Ontwerp-zonder-titel-36.png
  https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/04/freestock_435199744-1280x854.jpg

  Hoe gaan wij te werk?

  Door collectieve inkoop van energie kunt u besparen op uw zakelijke energierekening, maar hoe werkt het precies?
  https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/04/freestock_407989432-1280x854.jpg

  Verbruik verlagen

  Door middel van slimme producten kunt u uw verbruik in energie verlagen. Kortom, wacht niet langer!
  https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/04/freestock_420595492-1280x854.jpg

  Ervaringen van anderen

  Meer dan 50.000 ondernemingen gingen u voor! Benieuwd wat zij te zeggen hebben? Lees hun verhalen hier.
  https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/04/freestock_396739279-1280x854.jpg

  Gratis adviesgesprek

  Onze adviseurs helpen u met al uw energievragen indien mogelijk. Ontdek daarom wat uw mogelijkheden zijn.