Partner worden

Samen besparen we meer

Werk je momenteel als energieadviseur en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Energy Department zijn wij altijd op zoek een bekwame energieadviseur. Als energieadviseur bel je ondernemers om zich aan te sluiten bij het grootste zakelijke energiecollectief van Nederland.

Het is mogelijk om vanuit huis te werken. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 20:00. Hierdoor heb je zelf de keuze om te werken wanneer het uitkomt.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar gedreven mensen met een commerciële instelling. Voldoe jij aan dit profiel? Neem dan contact met ons op! Onze werktijden zijn flexibel, zo bepaal jij wanneer, hoe lang en waar je werkt.

Partner van
Energy Department

– Doorgroeimogelijkheden

– Krijg de vergoeding waar u recht op heeft

– Flexibel werken

Wat wij bieden

Een flexibele baan met veel extra's. Bij Energy Department willen wij jou helpen om jouw sales talenten maximaal te benutten. Daarom heb jij als partner toegang tot onze salesapplicaties en klantbestanden. Eveneens heb je een eigen kantoorruimte en tablet tot je beschikking. Vanuit Energy Department wordt ondersteuning aangeboden om je verkoop te maximaliseren. Naast al deze extra's bieden wij natuurlijke een eerlijke commissie aan.

Word een partner

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact op.

Partner