Wie zijn wij?

Samen besparen we meer

Wie zijn wij?

Samen besparen we meer

Wij zijn Energy Department

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/02/Raymond-1-e1582536505622.jpg
Algemeen directeur

Raymond Dernier

Als Algemeen Directeur van Energy Department is Raymond verantwoordelijk voor zowel de operationele als financiële leiding. Voordat hij werkzaam was voor Energy Department vervulde hij verschillende managementfuncties in de IT Business waaronder Verizon. Zijn ervaring in de telecom-markt op het gebied van inkoop en bemiddeling maakt hem een belangrijke schakel tussen klant en leveranciers. Met Energy Department wil Raymond andere bedrijven helpen besparen op de inkoop van energie en de Nederlandse energie markt helpen verduurzamen.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2022/06/Foto-website-2-640x853.jpg
Duurzaamheidsadvieseur

Ben Breekveldt

Ben heeft een grote passie voor duurzaamheid en zoekt altijd naar verbeteringen voor mens en milieu. Naast vier dagen werken bij Energy Department volgt hij de master milieuwetenschappen aan de open Universiteit. Hij adviseert klanten van Energy Department over energiebesparing en de verduurzaming van hun organisatie. Dit reduceert niet alleen de CO2-uitstoot, maar is ook kosteneffectief.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2022/06/Michiel-Accountmanager-1-640x960.png
Accountmanager

Michiel van Esch

Michiel heeft de relatie met klanten van Energy Department voorop staan. Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt en weet precies wat klanten nodig hebben. Adviseren doet hij door strategisch te kijken naar waar uw organisatie naartoe wilt en op dezelfde termijn een energiestrategie neer te zetten. Dit doet hij al meer dan 7 jaar met veel plezier en succes.

Wij zijn Energy DepartmentEen betere toekomst
Met ervaren medewerkers

Sales Support Manager

Ronald Rector

Ronald is sinds 2015 betrokken bij Energy Department als Sales Support Manager. De energiemarkt is altijd in beweging geweest. Waar vroeger nog het accent vooral lag op tarieven, zien we nu een steeds grotere behoefte aan adviezen op het gebied van energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ronald zorgt er o.a. voor dat de kennis op dit gebied voortdurend up to date wordt gehouden om energie als een volwaardige service te kunnen bieden.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/10/Ontwerp-zonder-titel-2020-10-23T122159.029.png
Stagiair online marketing

Mirco Nieberg

Mirco Nieberg, onze meest kersverse aanwinst van het bedrijf. Als stagiair online marketing ondersteunt Mirco ons met verschillende marketingprocessen zoals de website, SEO, social media en het creëren van content. Door zijn frisse kijk op het bedrijf geeft hij input en ideeën vanuit een ander oogpunt. Lees hier meer over zijn ervaring als stagiair.
Expert informatieplicht energiebesparing

Jelle van Schagen

Als operationeel medewerker zorgt Jelle voor een goede afhandeling van de informatieplicht energiebesparing. Daarnaast verzorgt hij alle content op onze social media kanalen én schrijft hij blogs om het MKB in Nederland zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de energiemarkt.