Wie zijn wij?

Samen besparen we meer

Wie zijn wij?

Samen besparen we meer

Wij zijn Energy Department

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/02/Raymond-1-e1582536505622.jpg
Algemeen directeur

Raymond Dernier

Als Algemeen Directeur van Energy Department is Raymond verantwoordelijk voor zowel de operationele als financiële leiding. Voordat hij werkzaam was voor Energy Department vervulde hij verschillende managementfuncties in de IT Business waaronder Verizon. Zijn ervaring in de telecom-markt op het gebied van inkoop en bemiddeling maakt hem een belangrijke schakel tussen klant en leveranciers. Met Energy Department wil Raymond andere bedrijven helpen besparen op de inkoop van energie en de Nederlandse energie markt helpen verduurzamen.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/03/Jan-Jaap-van-Willigenburg-Energy-Department-1-1.jpg
Operations Manager

Jan Jaap van Willigenburg

Als operations manager is Jan Jaap verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van de dagelijkse gang van zaken binnen Energy Department. Mede door zijn professionele inzet en ideeën op het gebied van procesverbeteringen heeft Energy Department de afgelopen jaren de enorme groei probleemloos doorgezet.

Wij zijn Energy DepartmentEen betere toekomst
Met ervaren medewerkers

https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/03/Jan-Jaap-van-Willigenburg-Energy-Department-1-1.jpg
Operations Manager

Jan Jaap van Willigenburg

Als operations manager is Jan Jaap verantwoordelijk voor het beheren en verbeteren van de dagelijkse gang van zaken binnen Energy Department. Mede door zijn professionele inzet en ideeën op het gebied van procesverbeteringen heeft Energy Department de afgelopen jaar de enorme groei probleemloos doorgezet.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/03/Ronald-Rector-Energy-Department-1.jpg
Sales Support Manager

Ronald Rector

Ronald is sinds 2015 betrokken bij Energy Department als Sales Support Manager. De energiemarkt is altijd in beweging geweest. Waar vroeger nog het accent vooral lag op tarieven, zien we nu een steeds grotere behoefte aan adviezen op het gebied van energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ronald zorgt er o.a. voor dat de kennis op dit gebied voortdurend up to date wordt gehouden om energie als een volwaardige service te kunnen bieden.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/10/Ontwerp-zonder-titel-2020-10-23T122159.029.png
Stagiair online marketing

Mirco Nieberg

Mirco Nieberg, onze meest kersverse aanwinst van het bedrijf. Als stagiair online marketing ondersteunt Mirco ons met verschillende marketingprocessen zoals de website, SEO, social media en het creëren van content. Door zijn frisse kijk op het bedrijf geeft hij input en ideeën vanuit een ander oogpunt. Lees hier meer over zijn ervaring als stagiair.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/10/Ontwerp-zonder-titel-2020-10-26T101551.666.png
Expert informatieplicht energiebesparing

Jelle van Schagen

Als operationeel medewerker zorgt Jelle voor een goede afhandeling van de informatieplicht energiebesparing. Daarnaast verzorgt hij alle content op onze social media kanalen én schrijft hij blogs om het MKB in Nederland zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in de energiemarkt.