fbpx
 

Geef uw club nieuwe energie!

Uw vereniging barst van de energie! Dat is maar goed ook, want energie is belangrijk voor een voetbalclub. Van de verlichting voor de voetbalvelden tot het koffieapparaat in de kantine, overal is energie voor nodig. Maar wist u dat nog altijd veel verenigingen onnodig teveel betalen voor hun energie? Zonde! Want met het collectief inkopen van energie kunnen we een besparing realiseren tot wel 25% op uw energiecontract. Een mooie besparing, waardoor meer besteed kan worden aan sport!

Met Energy Department recht op het doel af

Energy Department gelooft in het verengingsgevoel. Door de krachten van meerdere bedrijven en verenigingen te bundelen dwingen wij een beter energietarief af bij de energieleverancier. Met ons zakelijke energiecollectief en consultancy rondom energieverbruik helpen wij al meer dan zeven jaar bedrijven en verenigingen te besparen op hun energierekening.

https://gyazo.com/f1f0585afcc5a8c0f8e9bb7453306470

Uw formatie samenstellen

Met onze onafhankelijkheid en kennis over de energiemarkt helpen wij organisaties te besparen op hun energieverbruik en energierekening. Ook zijn wij als adviseur inzetbaar voor al uw vragen rondom energie en duurzaamheid. Door het combineren van onze diensten functioneert Energy Department als uw eigen energieafdeling die u ondersteunt op het gebied van energieverbruik, energiekosten en verduurzaming. 

https://gyazo.com/d57a9fe7a525306919c557e97d92974d

Contactgegevens
Energy Department B.V.
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen
Nieuwsbrief
Het laatste nieuws over zakelijke energie, de energietransitie, collectieve inkoop energie en meer

Nieuwsbrief

Volg ons op Social Media
Contactgegevens

Energy Department B.V.
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Over ons
Nieuwsbrief

Het laatste nieuws over zaklijke energie, de energietransitie, collectieve inkoop energie en meer

Nieuwsbrief