EED-Audit voor bedrijven

Concreet advies    

 Duidelijk plan

Aan de wetgeving voldoen

EED-Audit voor uw bedrijf? 

Sinds 2015 zijn grote ondernemingen verplicht om eens per vier jaar een energie-audit uit te voeren. Deze verplichting volgt na het invoeren de Energy Efficiency Directive (EED) door de Europese-Unie in 2012. In de loop van 2016 is de Nederlandse regering begonnen met het controleren van het naleven van deze richtlijn.

Daarom Introduceert Energy Department de energie-audit. Energy Department is het grootste zakelijk energiecollectief van Nederland en helpt al jarenlang ondernemers met het besparen op hun energiekosten. Wij weten als geen ander wat er speelt bij de ondernemer op energiegebied en weten ook dat het voldoen aan deze verplichtingen niet alleen een zorg kan zijn maar ook een kansen biedt.

Energy Department ontzorgt de ondernemer

Wanneer u Energy Department inschakelt voor het uitvoeren van de energie-audit voor jouw organisatie ontvangt u het volgende:

  • Een helder en duidelijk rapport van uw huidige energieverbruik.

  • Concreet adviesrapport op maat met alle besparingsmaatregelen die u kun implementeren, hierin staan ook de kosten en terugverdientijd.

  • Een plan van aanpak voor de komende vier jaar om een zo groot mogelijke besparing voor jouw organisatie te realiseren.

  • Daarnaast functioneert Energy Department als een aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent energie en verduurzamen en zullen wij u blijven ondersteunen waar nodig is.

 

 

EED-audit van Energy Department

 Plan een  gratis adviesgesprek

Onze energieadviseurs helpen u kosteloos met al uw energievragen.
Gratis adviesgesprek
30 min
Gratis

Contactgegevens

Energy Department B.V.

Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen
Tel: +31 (0)20 220 90 90
info@edepartment.nl

Nieuwsbrief

Het laatste nieuws over zakelijke energie, de energietransitie, collectieve inkoop energie en meer

© 2019 Energy Department

facebook-logo-button-min.png
linkedin-min.png
instagram-min.png
twitter-logo-button-min.png