fbpx
 

Diensten van Energy Department

De energieadviseurs van Energy Department geven bedrijven energieadvies op maat. Energie inkoop is niet alleen de juiste leverancier en laagste prijs kiezen, energie inkoop behelst veel meer. Naast de keuze voor de juiste leverancier, geven wij energieadvies aan bedrijven en hun inkopers ook met het kiezen van het juiste moment om de energie in te kopen. 

Wij geven bedrijven energieadvies uit over de juiste contractvoorwaarden, begeleiden de implementatie (switch) en monitoren het verbruik gedurende afgesproken contractperiode. Onze energieadviseurs weten als geen ander de energiezaken georganiseerd te krijgen én te houden. Daarvoor hebben wij zes afdelingen waar jarenlange kennis en ervaring samenkomen om u te helpen bij al uw energievragen. 

Waarmee kan een energieadviseur helpen?

De energiemarkt is een relatief ingewikkelde markt die de nodige kennis vereist. Een zakelijke energieadviseur kan helpen om kosten te besparen, te verduurzamen en boetes te voorkomen. Onze adviseurs weten alles wat voor uw onderneming belangrijk is omtrent energie. Van energiebesparende middelen om duurzaam te kunnen ondernemen tot subsidie aanvragen.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Bespaar

Energieadvies voor
uw situatie

✔ Onafhankelijk advies

✔ Passend voor uw situatie

✔ Jarenlange ervaring

Inkoopafdeling

Onze inkoopafdeling is dagelijks opzoek naar de beste prijzen voor uw energie. Door het bundelen van de inkoopkracht van duizenden organisaties kunnen wij de beste prijs aanbieden voor uw energie. Zie hier wat uw organisatie kan besparen op energie.

Besparingsafdeling

Besparen op energie is ook gelijk besparen op de kosten. Maar hoe gaat dit in zijn werk? De ervaren adviseurs van Energy Department helpen u met zo efficiënt mogelijk besparen op energiekosten.

Informatieafdeling

Door de aankomende energietransitie zijn er steeds meer regels en wetten ontstaan rondom duurzaamheid en milieu. Al deze nieuwe regels kunnen verwarrend zijn, daarom heeft Energy Department alle informatie hierover verzameld. Zo hoeft duurzaamheid niet ingewikkeld te zijn.

Contractdesk

De energieadviseurs van onze Contractdesk zijn ervaren energiedeskundigen die u graag helpen bij vragen over de verschillende contracten in de energiewereld. Wilt u weten wat uw rechten zijn of bent u benieuwd of hetgeen wat u opgelegd wordt juridisch klopt? Bezoek ons contractdesk.

Opzegservice

Bij zakelijke energiecontracten heeft u vaak te maken met stilzwijgende verlengingen. Wilt u overstappen? Dan is het zaak om uw energiecontract op te zeggen. Via de opzegservice van Energy Department kunt u gemakkelijk uw zakelijke energiecontract opzeggen.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Direct advies voor al uw energievragen?
Plan een gratis adviesgesprek

Onze energieadviseurs helpen u kosteloos met al uw energievragen.
https://www.edepartment.nl/wp-content/uploads/2020/02/adult-beard-business-845451-scaled.jpg